Pensionärsrabatt på vintersporter

Det finns en del smarta klipp du kan göra som pensionär. Det gäller bara att veta var du ska leta. Om du håller ögon och öron öppna, samt läser den här artikeln kan du få tips som gör det möjligt att spara pengar på sådant som du ändå vill ha och behöver.

Som pensionär kan du nämligen spara pengar på särskilda satsningar som olika företag gör för just pensionärer. Det finns rabatter att ta del av på sajten Seniordeal som har de absolut bästa erbjudandena för dig som är över 55 år. Det är gratis att bli medlem och du får genast åtkomst till hundratals premier och rabatter för både pensionärer och seniorer. Med hjälp av en enkel registrering kan du skaffa dig rabatt på såväl vinterresor som vintersportutrustning. Allt du behöver göra är att söka bland rabatter och utbud.

Spara pengar på mat, resor och utrustning

Som pensionär kan du inte bara spara pengar på utrustning och resor utan även på mat. En hel del butiker har nämligen särskilda rabatter som pensionärer kan ta del av som ett sätt att hjälpa en samhällskategori som har det ekonomiskt tufft. I dessa tider med skenande drivmedel, elpriser och ökade kostnader för livsmedel är alla smarta pensionärsklipp välkomna.

dotmag